Despre

Mobilift este o societate infiintata in anul 2009 ca membru al grupului olandez PEINEMANN GROUP, cu sediul in Hoogvliet, Olanda, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea si inchirierea stivuitoarelor, echipamentelor de ridicat si autobuzelor second-hand.

In anul 2009 Mobilift Romania a inceput colaborarea cu AUTOMOBILE DACIA, inchiriind un lot de 78 de autobuze second-hand marca DAF si VOLVO, prin cooperare cu partenerii nostri PEINEMANN EQUIPMENT.

Mobilift pune la dispozitia clientilor sai stivuitoare noi si second-hand MITSUBISHI si HANGCHA, spre vanzare sau inchiriere, in functie de nevoile dumneavoastra. Utilajele oferite spre inchiriere sunt supuse unor revizii generale, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de servicii profesionale in conditii de siguranta.

De-a lungul timpului, societatea s-a impus pe piata de profil prin implementarea constanta a unor criterii de calitate ridicate, raportate la cerintele clientilor. Dispunem de o echipa de profesionisti, specializata in service, care asigura asistenta tehnica si piese de schimb de origine pentru oricare dintre produsele noastre.

Mobilift SRL detine o gama variata de utilaje de ridicat, atat pentru exterior cat si pentru interior, concepute pentru a putea fi folosite si in cele mai ostile conditii, avand ca principal rezultat satisfacerea clientilor prin prisma calitatii produselor si serviciilor oferite.

Datorita locatiei de langa orasul Pitesti, ne permitem sa acoperim intreaga zona de sud a tarii, avand costuri reduse de transport si deplasare a echipamentelor.

Cerere de oferta

Pentru detalii sau cereri de oferta, va invitam sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau prin intermediul butoanelor de WhatsApp sau telefon din partea dreapta a siteului.