Despre

MOBILIFT este o societate infiintata in anul 2009, membra a grupului olandez PEINEMANN MOBILIFT GROUP, avand ca obiectiv principal de activitate vanzarea, inchirierea si intretinerea stivuitoarelor si echipamentelor de ridicat.

MOBILIFT pune la dispozitia clientilor sai stivuitoare noi si second-hand MITSUBISHI, CATERPILLAR si HANGCHA, spre vanzare sau inchiriere, in functie de specificul activitatii si bugetul alocat. Utilajele oferite spre inchiriere sunt supuse unor revizii generale, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de servicii profesionale in conditii de siguranta.

De-a lungul timpului, societatea s-a impus pe piata de profil prin profesionalism si promptitudine. Echipa MOBILIFT asigura asistenta tehnica si piese de schimb de origine pentru oricare dintre produsele noastre.

MOBILIFT detine o gama variata de utilaje de ridicat, atat pentru exterior cat si pentru interior, concepute pentru a putea fi folosite si in cele mai ostile conditii, avand ca principal rezultat satisfacerea clientilor prin prisma calitatii produselor si serviciilor oferite.

Datorita locatiei de langa orasul Pitesti, ne permitem sa acoperim intreaga zona de sud a tarii, avand costuri reduse de transport si deplasare a echipamentelor.

Product Enquiry

Pentru detalii sau cereri de oferta, va invitam sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau prin intermediul butoanelor de WhatsApp sau telefon din partea dreapta a siteului.